SPH zoekt nieuwe leden. Word lid en beslis mee!

SPH zoekt nieuwe leden. Word lid en beslis mee!

Vind jij wat van het beleid van SSH&? Denk je graag mee aan verbeterpunten en ben je niet bang om je mening te laten horen? Stichting Platform Huurdersbelangen (SPH) is altijd op zoek naar nieuwe leden voor haar Bestuur of Algemene Commissie! Specifiek zoeken we op dit moment een enthousiasteling die het stokje van onze voorzitter over wilt nemen. Misschien ben jij dit wel?

Als lid bij SPH heb je ongeveer tweemaal per kwartaal een vergadering (het bestuur iets vaker) waarbij je advies geeft over bijvoorbeeld huurprijzen, duurzaamheid en de inclusie van internationale studenten. Hierbij ben je niet bang om kritisch te zijn of met eigen imput voor verbetering naar voren te komen. Verder krijg je gratis toegang tot trainingen van de woonbond, kun je aansluiten bij kennis-sessie over een verscheidenheid van topics (bijvoorbeeld: duurzaam bouwen, boekhouden voor organisaties, stikstof, sociale cohesie, etc.), mag je gebruik maken van ons eigen kantoor waar je kunt werken wanneer je maar wilt, word je lid van een team van leuke collega's, ga je meermaals per jaar op een gezellig uitje en krijg je natuurlijk een vrijwilligersvergoeding. Ervaring is niet vereist. Naast dat je huurt bij SSH& vragen wij alleen een flinke dosis enthousiasme!


Hoewel we altijd op zoek zijn naar nieuwe leden, zijn we op dit moment specifiek op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je eigenlijk het gezicht van SPH, voer je het woord in de media en neemt het voortouw in overleggen namens SPH. Wij verwachten dat je goed uit je woorden komt, durft te netwerken, oog hebt voor de ontwikkelingen binnen de SSH&-complexen en zicht hebt op de (politieke) ontwikkelingen rond wonen. Samen met onze secretaris en penningmeester bereid je de overleggen voor tussen het bestuur en de Algemene Commissie van SPH, maar ook overleg je ieder kwartaal met de SSH& zelf.


Praktische zaken:
Ervaring met bestuursfuncties of medezeggenschap is geen vereiste. Je kunt alleen secretaris worden als je woont bij SSH& en idealiter doe je dit nog minstens een jaar. Na instemming door de Algemene Commissie word je ingewerkt door de huidige secretaris. Het secretarisschap neemt ongeveer 5-6 uur per week in beslag, maar in drukkere perioden kan dit wat hoger liggen. Daar staat een vrijwilligersvergoeding van €375,- per kwartaal tegenover, naast de andere voordelen die hierboven al zijn genoemd.

Bij interesse kun je contact opnemen via het formulier op onze website of solliciteer direct door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag zowel CV als een korte motivatie (circa kwart A4).

Bezoekadres

Alleen op afspraak.

Berg en Dalseweg 20
6521 JE  Nijmegen

Contact

Wanneer je contact wilt opnemen
vragen wij je gebruik te maken
van ons contactformulier.

 

 

website keizerkarel.nl