Wil je meedenken?

SPH is op zoek naar huurders die hun mening willen uiten over het leven bij SSH& complexen. Wil je ons helpen in het verbeteren van de leefomstandigheden voor alle huurders? Sluit je dan eens aan bij een van onze vergaderingen!


SPH is er voor huurders van SSH& in Nijmegen en ArnhemWelkom bij SPH

De SPH is er om onze belangen als huurders bij SSH& te vertegenwoordigen. Wij staan direct in contact met SSH& om advies te geven op nieuw beleid en om problemen op te lossen. Wij spreken ook regelmatig medehuurders om verhalen van verschillende complexen op te halen. Dit doen wij wel eens in de vorm van een gezellige picknick of een complexbezoek om een babbeltje te maken. Wil je meer weten over ons? Check dan onze "Over ons" pagina. 


De SPH bestaat uit een bestuur en een algemene commissie (AC). Het bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris en penningmeester heeft regelmatig overleg met de directie van de SSH& en onderhoudt ook direct contact met partijen als de gemeente en de universiteit. De algemene commissie controleert dit bestuur en is een zo divers mogelijke afvaardiging van de ruim 7.000 huurders die de SSH& telt. Deze algemene commissie komt eens per kwartaal bijeen met de directie van de SSH& waarin zij plannen en andere stukken presenteren en ter voorbereiding hierop komt de AC ook eens per kwartaal bijeen om meningen te inventariseren.

Bezoekadres

Alleen op afspraak!

Berg en Dalseweg 20
6521 JE  Nijmegen

Contact

Wanneer je contact wilt opnemen
vragen wij je gebruik te maken
van ons contactformulier.

 

 

website keizerkarel.nl